Een off-grid stroomvoorziening met Portabolt

Er zijn veel redenen waarom je een off-grid stroomvoorziening nodig kunt hebben, denk aan stroom voor een evenement, herstelwerkzaamheden, bouw- en wegwerkzaamheden of tijdelijke bewaking. Iedere reden heeft een andere capaciteit nodig. Met de mobiele, modulaire en moderne batterijsystemen genaamd Portabolt kunnen wij je in iedere wens voorzien. Zet de aanhangwagen met de batterij neer waar je hem nodig hebt en je kunt hem meteen gebruiken. Is de Portabolt leeg? Dan laad je hem eenvoudig weer op via een EV laadpaal, gewone netstroom of krachtstroom. Heb jij voor een off-grid stroomvoorziening nodig? Neem dan contact met ons op om te bekijken wat een Portabolt voor jou kan doen.

Alles in eigen hand met een Portabolt

Heb jij een mobiele off-grid stroomvoorziening nodig, dan is een Portabolt de uitkomst waar je naar op zoek bent. Omdat hij op een aanhangwagen staat, kun je hem koppelen achter iedere auto met trekhaak, wat de Portabolt extreem mobiel maakt. Het feit dat je hem overal op kunt laden – aan EV laadpalen, netstroom, krachtstroom of zonnepanelen – zorgt ervoor dat je ook op dat gebied flexibel bent. Met de modulaire opbouw van onze systemen, die ook precies meten wanneer en hoeveel stroom verbruikt wordt, kunnen we de Portabolt bovendien precies op maat maken om in jouw energiebehoeften te voorzien. Hierdoor betaal je nooit te veel en weet je precies waar je aan toe bent. Zo heb je zowel de Portabolt batterij als de verbruiksgegevens, écht helemaal in eigen hand.

De voordelen van een Portabolt als off-grid stroomvoorziening op een rij

 • Geen fossiele brandstof nodig

  in tegenstelling tot aggregaten die vaak met een dieselmotor werken.

 • Zeer gebruiksvriendelijk

  is vanwege zijn plaatsing op een aanhanger makkelijk door de eindgebruiker zelf te verplaatsen en op te laden.

 • Overal op te laden

  aan iedere stroombron, een EV laadpaal, op netstroom of krachtstroom. Of indien gewenst via mee geleverde zonnepanelen of aggregaat.

 • Modulair systeem

  hierdoor is het systeem met een energievoorraad en een vermogen te leveren waar jij behoefte aan hebt.

 • Zeer betrouwbaar

  een van de belangrijkste redenen dat bijvoorbeeld Defensie met de Portabolt werkt.

 • Grote capaciteit, toch zelf te verplaatsen

  ook een voordeel van ons modulaire systeem.

 • Marktconforme prijs

  helemaal nu de dieselprijzen het huren van een aggregaat steeds duurder maken.

 • Stil en schoon

  geen geronk, geen stank, geen overlast.

Het bedrijf achter Portabolt

We zijn ooit begonnen als het meten en hergebruiken van laptopaccu’s. Die opgedane kennis over meetsystemen en batterijen heeft de basis gelegd voor de ontwikkeling van de Portabolt: een batterij die net als de laptopaccu mobiel en gemakkelijk op te laden is. De meetsystemen die we hadden ontwikkeld om de batterijen te testen hebben we in de Portabolt geïntegreerd, zodat we altijd up-to-date zijn. Verder hebben wij als bedrijf het volgende te bieden:

 • Hoogwaardige service – wij lossen eventuele problemen snel op. Omdat we de systemen zelf bouwen, weten we eventuele problemen ook snel op te lossen.
 • Slimme systemen – hierdoor beschikken we over veel kennis en data waarmee we jou in advies kunnen voorzien.
 • Korte lijnen, snelle service – wij zijn geen log en groot bedrijf, waarbij je 10 werkdagen op antwoord moet wachten als je een vraag hebt. We houden ervan om snel te schakelen.

Interesse in een Portabolt als off-grid stroomvoorziening?

Ben jij benieuwd naar wat een Portabolt voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Zij huren ook Portabolt:

Contact

Centaurusweg 29
5015 TC Tilburg
Nederland


T +31 (0)85 06 02 101
E info@portaboltpower.com