Voordelen

DE VOORDELEN DIE EEN PORTABOLT® BRENGT

De Portabolt is dé mobiele accu voor bedrijven, overheden en bouwplaatsen die op zoek zijn naar een betrouwbare energieaanvoer, zonder het verbruik van fossiele brandstoffen en met de flexibiliteit van een aanhangwagen. Ons configureerbare systeem zorgt ervoor dat je bij ons de oplossing vindt voor iedere mobiel energievraagstuk.

MOBIELE ACCU

Geen containerbatterij die geplaatst wordt, waarna er een transporteur moet komen als deze leeg is, maar een batterij die je aan iedere trekhaak kan koppelen en overal kunt opladen. Door het modulaire systeem te leveren voor alle toepassingen. De Portabolt is de batterij van de toekomst die wij gisteren ontwikkeld hebben en die jij morgen op een plek naar keuze kan gebruiken.

CONFIGUREERBAAR SYSTEEM

Het modulaire systeem van Portabolt zorgt ervoor dat het in iedere energie- en vermogenswens kan voorzien. Het zorgt er bovendien voor dat er geen onnodig groot systeem geplaatst wordt op een plek waar dat niet nodig is. Daarnaast kunnen we met al onze kennis en data in advies voorzien, zodat je ook zeker nooit te weinig energie of vermogen hebt op de plek waar je de Portabolt plaatst.

Zij huren ook Portabolt:

Contact

Centaurusweg 29
5015 TC Tilburg
Nederland


T +31 (0)85 06 02 101
E info@portaboltpower.com